Украинский
Русский Великобритания
Rus Ukr

Хна для брів - Фарбування брів хною

 

Не секрет, що форма і колір брів можуть кардинально змінити наш зовнішній вигляд, зробити погляд виразнішим і вдосконалити овал обличчя. Так само, як і зневага доглядом за бровами може спотворити навіть саме ідеальне обличчя.

Густі, натуральні і обов'язково доглянуті брови продовжують бути на піку популярності в цьому році. Різноманітні декоративні та доглядають засоби нам на допомогу) Гелі для укладання брів, туші, олівці і щіточки для брів чудово влаштувалися в нашій косметичці.

Густі, натуральні і обов'язково доглянуті брови продовжують бути на піку популярності в цьому році.

 

Непоганим способом заощадити час на щоденній процедурі удосконалення форми і кольору брів є фарбування брів стійкою фарбою. Спеціальна якісна хімічна фарба не завдає істотної шкоди бровам, а результат тримається 2-3 тижні, залежно від її стійкості.

Ще один метод стійкого фарбування брів, це процедура біотатуаж, або фарбування брів хною. Біотатуаж брів хною має ряд переваг і останнім часом набирає все більше обертів популярності. Більшість косметичних салонів пропонують даний вид процедури.

Безперечною перевагою фарбування хною є її натуральність і позитивний вплив на волоски брів, особливо ослабленим, яким протипоказані хімічні фарби. Біотатуаж хною має дещо меншу тривалість ефекту ніж хімічне фарбування, але в цілому результат стійкий і буде радувати Вас близько трьох тижнів.

Безперечним плюсом хімічної фарби для брів є можливість підібрати необхідний відтінок. У випадку з хною, можливість вибору теж є, адже існують різні мікси хни, спеціально для фарбування брів. У хни більш теплий відтінок, ніж у хімічній фарби, але помітити це може тільки прискіпливий погляд фахівця.

Фарбування брів хною є відмінним рішенням для ослаблених і ламких волосків брів, яким хімічна фарба може нашкодити. Прекрасно підійде хна для годуючих та вагітних жінок, для дам, схильних до алергій і юних красунь до 18 років.

Звичайно зручно і правильно робити фарбування і корекцію брів у професіонала, в перевіреному салоні, який ідеально підбере колір і форму брів для Вашого обличчя. Хороші майстри дійсно здатні творити чудеса і кардинально покращувати овал обличчя, надаючи бровам правильну форму.
Єдина умова, необхідне для корекції та фарбування брів, тільки одне - щоб брови були присутні) і були досить густими.

 

Проблему рідких і тонких брів можна і навіть необхідно вирішувати. На сучасному косметичному ринку з'явилися кошти, які стимулюють ріст брів і покращують їх структуру.
Чудово справляється з цим завданням кондиціонер для росту брів Cherish Brow, який виготовлений на основі на цінних рослинних екстрактів, і гарантує прекрасну ефективність, зміцнення брів і їх повноцінне живлення. Cherish Brow легко перетворює ослаблені і рідкісні брови в розкішні, густі і здорові, як з обкладинок глянцевих видань.
Прекрасно, що всі ми тепер можемо підібрати оптимальний для себе спосіб догляду за бровами, єдине, про важливість такого догляду потрібно пам'ятати завжди!
Будьте чарівні, дбайте про себе і завжди вірте в свої мрії)!