Украинский
Русский Великобритания
Rus Ukr

Як підтримати красу та здоров'я в період вірусів. Вітаміни: приймати чи не приймати, ось у чому питання.

 

Організм має в собі сили та можливості, щоб протистояти дуже багатьом бактеріям та запобігти поширенню вірусу чи інфекції, але для цього у нього має бути запас ресурсів. Як же зміцнити імунітет та підвищити можливості захисту організму? Про це нижче.

 

 

 
 
Спробуйте на якийсь час виключити або зменшити дози фаст фуда, борошна та солодкого.

Навіть просто зменшивши в раціоні ці три речі Ви надасте собі неоціненну послугу, а організм обов'язково віддячить поліпшенням самопочуття.

Що стосується солодкого та продуктів із білого борошна, вони безпосередньо впливають на швидкість розмноження хвороботворних бактерій у вашому організмі.
 
 
Що ж рекомендується включити до раціону?

Збільшіть частку свіжих овочів, фруктів, бобових, морепродуктів, на перекус відмінно підійдуть горіхи, насіння та сухофрукти. Ці продукти багаті на вітаміни і мікроелементи, а також клітковиною, саме завдяки яким організм отримує все необхідне для відмінного функціонування та здорового імунітету.



Дуже корисні рослинні нерафіновані олії, яких зараз достатньо на ринку. Наприклад олія чорного кмину є потужним імуномодулятором, також прекрасним вибором буде лляна олія, як багате джерело Омега 3. Єдине, стежте за якістю олій, особливої ​​лляної, оскільки вона має властивість швидко окислюватися і псується при зберіганні в неналежних умовах.
 
 
 
Щодо вітамінних добавок постійно точаться суперечки, але вчені вже довели, що деякі важливі елементи ми просто не в змозі отримати зі щоденного раціону. Наприклад, ми не можемо в достатній кількості засвоїти Омега 3 тільки з раціону, адже погодьтеся, не їмо щодня достатню кількість жирної якісної риби чи м'яса диких тварин. Так само справа з безперечно найважливішим вітаміном на варті нашого здоров'я, вітаміном С.

Лікар чи нутриціолог, виходячи зі стану Вашого організму, зможе призначити необхідні Вам дози вітамінних добавок для підтримки організму в бойовому тонусі.

Покращивши своє харчування для зміцнення здоров'я Ви обов'язково отримаєте приємний бонус у вигляді поліпшення стану шкіри, волосся і вій. Адже зовнішня краса стоїть на фундаменті здоров'я.
 
 
Звичайно процедури краси ніхто не скасовує і зовнішнє підживлення необхідне Вашим ослабленим за зиму вій і брів. Для швидкого відновлення вій, у тому числі відновлення вій після нарощування, незамінною буде сироватка для зростання вій Cherish Lash. Засіб стимулює зростання вій і прискорять процеси регенерації, роблячи вій приголомшливо довгими і густими.

Першими результатами Ви насолодитеся вже через 21 день застосування.

Любіть себе та свій організм і він обов'язково відповість Вам тим самим. Будьте здорові та красиві!