Украинский
Русский Великобритания
Rus Ukr

Модні брови 2016

 

Різноманітність образів з останніх модних показів дає зрозуміти, що в 2016 у нас з Вами буде «карт бланш» на всілякі б'юті-експерименти і широке поле для діяльності. Дизайнери представили безліч цікавих і несподіваних ідей, охоплюючи, здається, всі модні течії попередніх років, від шику невинної природність nude (Dolce & Gabbana, Michael Kors) до гротескного make up у стилі гранж (Fendi, Victoria Beckham).

Роль форми брів у визначенні стилю справді важко переоцінити, тим більше, тенденції минулих років віддають бровам одну з головних ролей у формуванні б'юті-образу. Торік модним балом впевнено правили широкі, густі брови в стилі Кари Делевінь, чи продовжують вони свій тріумфальний хід?

Основні модні тенденції 2016

Відповідь зі світових подіумів - однозначне і одноголосне «Так». Густі, широкі і виразні брови спостерігалися у моделей майже всіх модних показів. У моді натуральність і природність!

Дозвольте Вашим щипчикам відпочити, цього року на перше місце в догляді за бровами виходять щіточки і віск для укладання брів. Красиві брови +2016 це густі і доглянуті брови.

Наочним прикладом служать моделі в колекціях Donna Karan, Boss, Christopher Kane, Chanel, Missoni, Tommy Hilfiger і Marc Jacobs, які яскраво і послідовно демонструють акцент натуральних, природних брів.

Щоб природность була дійсно модною і красивою, необхідно приділяти підвищену увагу догляду за бровами, волоски повинні бути гладкими, здоровими і однорідними.


Радує, що індустрія краси пропонує велике різноманіття засобів для брів, які легко допомагають досягти модного ефекту природного шику. Гелі, туші, олівці, щіточки для брів, все це стає необхідністю в нашому арсеналі.

Прекрасно, коли засіб поєднує в собі декілька функцій, деякі світові бренди представляють такі якісні гелі-коректори. Прикладом може послужити моделюючий гель для брів від Revitalash.

Модні брови 2016 - густі, доглянуті брови природної форми, це напевно три базові тенденції на цей рік. Заздримо по-доброму власницям густих і широких брів від природи і ... доводимо свої брови до відповідності.

Що ж робити якщо Вашим бровам не вистачає густоти, а волоски ламкі і тонкі? Як домогтися жаданої природної густоти?

По-перше, краса завжди починається зі здоров'я. Якість і вид волосків брів може залежати від Вашого раціону, вітамінні комплекси позитивно позначаться на стані волосків брів, а заодно і волосся з віями.

По-друге не забуваємо про догляд. Розчісуємо брови щодня, тим самим очищаючи волоски і допомагаючи посилити кровотік. Для догляду можна використовувати маски з природними маслами, вони позитивно діють на загальний стан волосків брів.

Як збільшити густоту брів та надати їм бажаного вигляду?

Останнім часом б'юті індустрія радує нас відмінними рішеннями проблеми тонких і рідких брів. Деякі світові бренди встигли представити доглядаючі лінії з кондиціонерами для росту брів.

Якісний засіб для росту брів виконує декілька функцій, по-перше посилює ріст брів і робить їх набагато густішими, по-друге забезпечує зміцнення і догляд, і по-третє робить волоски брів слухняними і еластичними, спрощує їх моделювання.

Прикладом такого чудового поєднання є кондиціонер для росту брів Cherish Brow. За рахунок інноваційного складу і унікальної формули він легко і швидко надає бровам приголомшливий, модний вигляд, роблячи їх густими і доглянутими.

Будьте чарівні і доглядайте за собою, нехай 2016 рік принесе Вам успіх, любов і гармонію!